Over Ons

OVER ONS

In 2019 openden wij, Jelle Jansen en Corine Kleine, restaurant De Woage in Gramsbergen.

In een charmant historisch pand aan het prachtige Meiboomsplein proberen we een balans te brengen tussen nieuw & anders, oud & vertrouwd. Met een sterke focus op afkomst en omgeving, 

presenteren we het alledaagse op het scherpst van de snede. Bezoek ons voor een klasse en informeel avondje uit; je verlaat De Woage geprikkeld, voldaan en ontspannen!



JELLE & CORINE


In Restaurant De Groene Lantaarn kwamen we elkaar tegen. Al tijdens het eerste personeelsfeest sprong de vonk over en sindsdien zijn we een stel. We zijn een ambitieus stel, fris en hongerig. We streven ernaar De Woage tot een begrip in de omgeving te maken.


Chef-kok Jelle genoot een opleiding tot kok in Hardenberg en begon in het laatste jaar van zijn opleiding in de keuken van Restaurant De Groene Lantaarn in Zuidwolde. Hier werkte hij vanaf dag één negen jaar lang als sous-chef en later als keukenchef onder leiding van chefkok Jarno Eggen. Het restaurant werd in die periode bekroond met twee Michelin sterren.


Corine is gastvrouw en Vinoloog. Zij volgde de hotelschool, liep onder andere stage bij restaurant De Librije in Zwolle en werkte als gastvrouw en sommelier bij restaurant De Groene Lantaarn in Zuidwolde. Zij heeft de ruimte gekregen om daar het mooie vak te mogen leren van Cindy Borger.

ROBBERT & CHRISTIAAN


Onze broers in de keuken (en ook privé) zijn vanaf het allereerste moment bij ons betrokken. Christiaan is vanaf de eerste dag een essentiële schakel in ons team. Hij komt uit Hardenberg en specialiseert zich als rôtisseur in het werken met vlees. Met vakmanschap en oog voor kwaliteit verzorgt hij zowel de voorbereiding als de bereiding ervan. We zijn enthousiast om Christiaan in ons team te hebben, omdat zijn expertise bijdraagt aan de hoge standaard van de gerechten die we aan onze gasten presenteren.


Robbert Hakkers begon bij ons in september 2019 en heeft sindsdien een cruciale rol in de keuken vervuld. Aanvankelijk werkte hij aan wat wij de 'koude kant' noemen, waar hij verantwoordelijk was voor de bereiding van desserts en koude voorgerechten. Wat Robbert echt bijzonder maakt, is zijn creativiteit en vakmanschap in het patisseriegedeelte van de keuken. Sinds enkele jaren is hij nu Entremétier en heeft hij de koude kant vervangen door de warme kant.

Share by: